УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ!

 

На 13 май 2024 година започва кампанията за кандидатстване за прием в първи клас за новата учебна година. Родителите могат да кандидатстват онлайн чрез електронната система за прием на ученици на Община Пловдив – http://priem.plovdiv.bg, където ще бъдат обявени свободните места. 

Документи за първо класиране се приемат до 05 юни 2024 г., като резултатите от него ще станат ясни още на 06 юни. Следват още две класирания – на  17 юни и 26 юни

След приключване на третото класиране родителите на незаписаните деца могат да подават заявления за записване в училищата, в които има останали свободни места.

Заявление за кандидатстване в първи клас може да бъде подадено и на хартиен носител (по образец) в ОУ „Виктория и Крикор Тютюнджян“ Пловдив, в срок до 04 юни 2024 г. 

Важно условие е подаването само на едно заявление – по  интернет или на хартиен носител, защото системата не позволява въвеждане на второ заявление за едно дете.

Всичко за приема на ученици в първи клас за учебната 2023/2024 г. родителите могат да намерят на  сайта на електронната система на Община Пловдив, в раздел „Нормативни документи“. 

В Графика на дейностите е публикувана информация за всички срокове, свързани с обявяването на свободните места, участието в предвидените три класирания и записването на бъдещите ученици в първи клас.

Ние, педагогическите специалисти, знаем колко е важно всеки първи трепет да бъде обграден с грижовност, внимание, търпение, много обич и разбира се професионална компетентност. Всичко това, заедно с уютна и позитивна атмосфера, ще откриете в нашето училище – ОУ „Виктория и Крикор Тютюнджян“- училището в сърцето на Стария Пловдив. Модерно и  конкурентоспособно училище, в което се предоставя качествено образование, чрез създаването на ефективна образователна среда.

В училището работят мотивирани учители, които използват новите технологии  и прилагат интерактивни и активни методи на обучение. 

Очакваме Ви!

Информация за училището и електронния прием на документи може да се получи от линка: https://priem.plovdiv.bg/school_details/26

Наредба и приложения

Наредба

Приложение №1

Приложение №2

Приложение №3

Заповед утвърден план-прием