Уважаеми родители, скъпи ученици,

В българския празничен календар Първият учебен ден – 15 септември, се е наложил като празник, който символизира началото, носи нови надежди и очаквания, празник, огласен от радостния звън на училищния звънец и детския смях, ден, който посвещаваме на тържеството на духа и знанието. Този ден събира в едно безгрижието на младостта и опита на мъдростта, а трепетите, които всички изпитваме на него, символизират вековния стремеж към наука, знание и просвещение.

Официалното откриване на учебната 2022/2023 година за учениците от ОУ “Виктория и Крикор Тютюнджян“ Пловдив ще започне в 9:00 часа в двора на училището.

След приключване на официалната част, учениците ще бъдат въведени в сградата на училището от своите учители за първите учебни часове.

Екипът на училището препоръчва да направите снимки на двора на училището, защото след това в класните стаи ще бъдат проведени тържествени часове без присъствието на родители и външни лица, а учениците ще получат своите учебници и учебни комплекти.

Нека заедно съпрежиевеем емоцията, трепета и вълнението на новите предизвикателства, приятелства и срещи през учебната 2022/2023 година! Очакваме Ви!

Учебните занятия на начален етап / I – IV клас/ от 16.09.2022 г. започват от 8:00 ч., а на прогимназиален етап /V – VII клас/ от 13.30 ч.