Скъпи родители,

Приветстваме Ви с началото на новата учебна година. Детско кетърингово хранене ,,Хапвам с Теб‘‘ тази година е подготвила за вас меню с характерните за децата домашни ястия.

Във възгласите и смеха на учениците, които споделят обяда си, храната е радост. А за всяко дете и младеж по света храната е живот – основна предпоставка за здравословно хранене и стабилно физическо и психическо развитие.

В ястията си подбираме рецепти, които да бъдат познати за децата, като домашната гозба, но и да съдържат в себе си всички важни хранителни вещества, необходими за развитието на всяко дете.

Каним ви да се запознаете с нашата работа:

А) ПОДАВАНЕ НА ЗАЯВКА Линк за заявка: https://forms.gle/1BqGbHLiXrfg4mS7A

В първата учебна седмица, за да подадете заявка, е необходимо да се сдобиете с линк. Това може да стане чрез телефонно обаждане на +359 878 163 198 или чрез сайта на училището.

След като се сдобиете с такъв, ще имате възможност да запълните анкета с вашите данни и с това на детето: Имейл на родителя; Телефон; Имена на родител; Имена на ученик; Клас и паралелка; ЦДО ръководител.

В тази анкета трябва да попълните и избора си за меню за първите две учебни седмици. 

*Заявките се подават в тридневен срок ПЕТЪК/СЪБОТА/НЕДЕЛЯ-до14:00ч.

Б) ПЛАЩАНЕ

Заплащането става по банков път на следната банкова сметка:

Титуляр: ФСКА ЕООД

IBAN: BG90UNCR70001522671082

В основанието се записват САМО имената на детето, класът и паралелката

Г) ОБРАБОТВАНЕ НА ЗАЯВКИ

В последния ден, възможен за заявка, се обработват всички поръчки и се прави плануване на заготовки за следващия ден. В случай, че детето ви ще отсъства непредвидено, имате възможност да откажете обяда, а заплатената сума за него да се приспадне в следващата заявка. Това може да случи, само ако откажете обяда в деня на отсъствието до 9:00ч.

Д) ДОСТАВКА

Обяда се пакетира в специални термо кутии, с комплект вилица, лъжица и салфетка. Всеки клас има своята синя кутия, в която се съхраняват всички обяди и копие от  списъка със заявки за класния.

За въпроси може да ни потърсите по всяко време!

Телефон: +359 878 163 198

Email: Stolovohranene.plovdiv@gmail.com

Website: hapvamsteb.com

Данни за фирмата:

ФСКА ЕООД

ЕИК 201169133

IBAN BG90UNCR70001522671082                                                                         С пожелание за успешна учебна година

Емил Тиберов